Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en streven altijd naar een totale tevredenheid van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken met plezier een offerte.


Contact 0492 70 50 49

RUWBOUW AANNEMER LIER

Nieuwbouw

Je bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer voor de ruwbouw van jouw nieuwbouw woning in Lier? Dan ben je bij aannemer Re-Construct uit Duffel absoluut aan het juiste adres.

Uitbreiding van woning

Is je woning aan een uitbreiding toe? Voldoet ze niet meer aan uw huidige gezinssituatie? Heb je extra woonruimte nodig omdat het gezin de laatste jaren is gegroeid? Of misschien heb je wel nood aan een thuiskantoor omdat je de laatste tijd vaker thuiswerkt in Lier

Wat de reden ook is, een uitbreiding van de woning in de vorm van een aanbouw moet volgens de regels van de kunst gebeuren. En dat is waar Re-Construct in schittert: een perfect afgewerkte aanbouw of bijbouw die niet alleen technisch voldoet aan alle normen en uw wensen, maar ook esthetisch een plaatje is. 

Twijfel niet langer en ga vandaag nog voor die uitbreiding van uw woning in Lier.

Renovatie en aanpassingen van ruwbouw

Bij oudere woningen dringt zich meestal een renovatie op. Doorgaans gaat dat over visuele zaken, terwijl de basisstructuur van het gebouw nog wel goed is. Maar, soms kan het gebeuren dat die basis ook de nodige mankementen vertoont. En dan moet daar ook het nodige aan gebeuren als je nog lang van je woning wil blijven genieten. 

Het kan ook gebeuren dat je bij een renovatie bepaalde zaken wil veranderen waarbij een wijziging aan de hoofdstructuur of de ruwbouw nodig is. Bij Re-Construct weten we wat technisch mogelijk is en we bekijken graag samen met jouw wensen en noden. 

Offerte aannemer ruwbouw

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken met plezier een offerte voor de bouw van je ruwbouw of aanbouw in Lier.

Re-Construct jouw totaalpartner

Re-Construct is jouw vaste aannemer voor ruwbouwgevelrenovatiegevelbepleistering en het plaatsen van Gyproc. Wij zijn actief in de ruime regio rond DuffelSint-Katelijne-WaverLierLintKoningshooiktKontichMechelen.