Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en streven altijd naar een totale tevredenheid van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken met plezier een offerte.


Contact 0492 70 50 49

GYPROC LATEN PLAATSEN IN KONTICH

Een grote ruimte opdelen in verschillende kamers, een vals plafond, het afwerken van een bestaande gevel, … De mogelijkheden van Gyproc zijn zeer uitgebreid. Het is dan ook een techniek die een zeer mooi en strak eindresultaat oplevert. Tenminste, als de werken zijn uitgevoerd volgens de regels van de kunst. 

Bij Re-Construct hebben wij niet alleen de nodige kennis, maar ook de onontbeerlijke ervaring in huis om de Gyproc in jouw woning in Kontich of omgeving perfect te platen.

Gyproc wanden

Gyproc wanden in Kontich én aan betaalbare prijs nodig?

Naast gyproc plafonds bouwt Re-Construct tevens alle gyproc wanden / binnenmuren in heel provincie Antwerpen en daarbuiten!

Offerte gyproc binnenmuur

Gyproc wand / binnenmuur laten plaatsen door een echte stielman? Doe beroep op het kennen en kunnen van de Re-Construct gyprocspecialisten uit de regio Kontich. Informeer naar de prijs en/of vraag een gedetailleerde offerte gyproc op maat!

Gyproc plafonds

Gyproc plafond in Kontich of ruime omgeving aan betaalbare prijs nodig? Naast gyproc wanden plaatst Re-Construct tevens alle valse plafonds in Gyproc in regio Kontich en daarbuiten.

Offerte gyproc plafond

Gyproc plafond / vals plafond / verlaagd plafond laten bouwen door een echte stielman? Doe beroep op het kennen en kunnen van de Re-Construct gyprocspecialisten uit de regio Kontich. Informeer naar de prijs en/of vraag een gedetailleerde offerte gyproc op maat!

Re-Construct jouw totaalpartner

Re-Construct is jouw vaste aannemer voor ruwbouwgevelrenovatiegevelbepleistering en het plaatsen van Gyproc. Wij zijn actief in de ruime regio rond DuffelSint-Katelijne-WaverLierLintKoningshooiktKontichMechelen.