Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en streven altijd naar een totale tevredenheid van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken met plezier een offerte.


Contact 0492 70 50 49

GEVELISOLATIE LANGS BUITEN

Gevelisolatie laten plaatsen aan betaalbare prijs in Antwerpen? Wil ook jij een goed geïsoleerde gevel?

Re-Construct uit Duffel isoleert gevels in heel provincie Antwerpen en daarbuiten!

Je gevel isoleren langs buiten...

Je gevel isoleren langs buiten? Het wordt meer en meer toegepast. En terecht!

Het plaatsen van gevelisolatie langs de buitenkant kan een gepaste oplossing zijn wanneer het via de binnenkant van de buitenmuur onmogelijk blijkt extra isolatie aan te brengen.

Dat gebeurt doorgaans wanneer men langs de binnenkant van de woning geen schade wenst aan te brengen (door binnenmuren uit te breken om bij de spouw te kunnen komen).

Bij het "langs buiten isoleren van gevels" wordt als het ware een buitenschil in bijvoorbeeld crepi met isolatiemateriaal op de bestaande gevel aangebracht met daarop een gevelafwerking naar keuze.

Offerte gevel

Gevelisolatie nodig omdat ook jij een goed geïsoleerde woning wenst en dus op zoek naar een ervaren gevel / isolatie-expert? Doe beroep op het kennen en kunnen van de Re-Construct specialisten uit Duffel. Informeer naar de prijs en/of vraag een gedetailleerde offerte gevelisolatie op maat! 

Re-Construct jouw totaalpartner

Re-Construct is jouw vaste aannemer voor ruwbouw, gevelrenovatie, gevelbepleistering en het plaatsen van Gyproc. Wij zijn actief in de ruime regio rond Duffel: Sint-Katelijne-Waver, Lier, Lint, Koningshooikt, Kontich, Mechelen.