Wij luisteren naar jouw wensen en voorkeuren en streven altijd naar een totale tevredenheid van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij maken met plezier een offerte.


Contact 0492 70 50 49

GEVELBEPLEISTERING

Gevel laten bepleisteren

De buitengevel laten bepleisteren heeft diverse voordelen. Ten eerste is hij beter bestand tegen allerhande weersomstandigheden. Daarnaast geeft een gevelbepleistering aan de buitenkant een belangrijke esthetische meerwaarde aan je woning. 

Crepi met of zonder isolatie

Voor het bepleisteren van buitengevels gebruiken we bijvoorbeeld crepi. Wanneer de gevel niet of onvoldoende ge├»soleerd is kunnen we deze crepi laag combineren met isolatie. Op die manier pakt u meteen het probleem van een slechte isolatie aan. 

Offerte voor gevelbepleistering

Je wil je gevel laten schitteren met een nieuwe gevelbepleistering, al dan niet in combinatie met extra isolatie, dan ben je bij Re-Construct aan het juiste adres. Doe beroep op het kennen en kunnen van de Re-Construct specialisten uit Duffel. Informeer naar de prijs en/of vraag een gedetailleerde offerte gevelbepleistering op maat! 

Re-Construct jouw totaalpartner

Re-Construct is jouw vaste aannemer voor ruwbouw, gevelrenovatie, gevelbepleistering en het plaatsen van Gyproc. Wij zijn actief in de ruime regio rond Duffel: Sint-Katelijne-Waver, Lier, Lint, Koningshooikt, Kontich, Mechelen.